Контактирајте нѐ!

Добијте одговор на сите прашања кои ги имате.

Понеделник до петок 09:00 до 17:00 

КОНТАКТ АДРЕСА

ул. Воин Драшковиќ бр. 1
1000 Скопје, Македонија

E-маил: sika-info@sika.com.mk
Телефон: +389 (02) 205 09 20

КОНТАКТ ФОРМА

Имате дополнителни прашања? Слободно пишете нѝ за сите дополнителни информации.

ИСПРАТИ ПОРАКА

  КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

  ул. Воин Драшковиќ бр. 1
  1000 Скопје
  Македонија

  sika-info@sika.com.mk
  +389 (02) 205 09 20

  Слободно пишете нѝ за сите дополнителни информации.