Прикажи ги сите 8 резултати

Прикажи сајдбар
melena slatka crvena piperka
Затвори

Мелена слатка црвена пиперка

Мелена слатка црвена пиперка 100гр. СОСТАВ: 100% пиперка
Просечна хранлива вредност на 100г. Average nutritional value per 100g
Енергија Energy 323 kcal/1350kJ
Протеини Proteins 16 g
Сол Salt 0.8 g
Јаглени хидрати Carbohydrates 53 g
-од кои шеќери -of which sugars 6 g
Масти Fats 13 g
-од кои заситени масни киселини -of which saturated fatty acids 0 g
Витамин Ц Vitamin C 66mg
 
Затвори

Благ буковец

Благ буковец СОСТАВ: 100% пиперка
Просечна хранлива вредност на 100г. Average nutritional value per 100g
Енергија Energy 323 kcal/1350kJ
Протеини Proteins 16 g
Сол Salt 0.8 g
Јаглени хидрати Carbohydrates 53 g
-од кои шеќери -of which sugars 6 g
Масти Fats 13 g
-од кои заситени масни киселини -of which saturated fatty acids 0 g
Витамин Ц Vitamin C 66mg
 
Затвори

Лут буковец

Лут буковец СОСТАВ: 100% пиперка
Просечна хранлива вредност на 100г. Average nutritional value per 100g
Енергија Energy 323 kcal/1350kJ
Протеини Proteins 16 g
Сол Salt 0.8 g
Јаглени хидрати Carbohydrates 53 g
-од кои шеќери -of which sugars 6 g
Масти Fats 13 g
-од кои заситени масни киселини -of which saturated fatty acids 0 g
Витамин Ц Vitamin C 66mg
zacin susen zelencuk SIKA
Затвори

Зачин СИКА

Зачин СИКА 200гр. | 450гр. | 900гр. Состав: Готварска сол до 59%, Na-глутаминат (E621) до 15%, сушени зеленчуци мин. 8%, јаглени хидрати, зачини, рибонуклетоиди.
Затвори

Сушена слатка црвена пиперка

Сушена слатка црвена пиперка Состав: 100% пиперка
Просечна хранлива вредност на 100г. Average nutritional value per 100g
Енергија Energy 323 kcal/1350kJ
Протеини Proteins 16 g
Сол Salt 0.8 g
Јаглени хидрати Carbohydrates 53 g
-од кои шеќери -of which sugars 6 g
Масти Fats 13 g
-од кои заситени масни киселини -of which saturated fatty acids 0 g
Витамин Ц Vitamin C 66mg
   
Затвори

Сушена чили лута пиперка

Сушена чили лута пиперка Состав: 100% пиперка
Просечна хранлива вредност на 100г. Average nutritional value per 100g
Енергија Energy 323 kcal/1350kJ
Протеини Proteins 16 g
Сол Salt 0.8 g
Јаглени хидрати Carbohydrates 53 g
-од кои шеќери -of which sugars 6 g
Масти Fats 13 g
-од кои заситени масни киселини -of which saturated fatty acids 0 g
Витамин Ц Vitamin C 66mg
 
Затвори

Шарена сол блага

Шарена сол блага Состав: Сол, црвен пипер, чубрика, печена пченка, печен сусам, зачини.
Просечна хранлива вредност на 100г. Average nutritional value per 100g
Енергија Energy 343 kcal/1433kJ
Протеини Proteins  8,6 g
Сол Salt  10 g
Јаглени хидрати Carbohydrates  65 g
-од кои шеќери -of which sugars  1 g
Масти Fats  8,5 g
-од кои заситени масни киселини -of which saturated fatty acids  0 g
Витамин Ц Vitamin C  22mg
Затвори

Шарена сол лута

Шарена сол лута Состав: Сол, црвен пипер, чубрика, печена пченка, печен сусам, зачини.
Просечна хранлива вредност на 100г. Average nutritional value per 100g
Енергија Energy  338 kcal/1413kJ
Протеини Proteins  8,5 g
Сол Salt  9 g
Јаглени хидрати Carbohydrates  68 g
-од кои шеќери -of which sugars  1 g
Масти Fats  8 g
-од кои заситени масни киселини -of which saturated fatty acids  0 g
Витамин Ц Vitamin C  22mg